Guus Zondag
Advocaat | Associate

Guus is advocaat en maakt deel uit van team Vastgoed bij Van Doorne. Binnen dit team ligt zijn focus op commercieel onroerend goed, Nederlandse en internationale vastgoedtransacties, financieringstransacties en zekerheden. Hij adviseert private-equitypartijen, institutionele investeerders, fondsen, financiële instellingen, overheden en grote en middelgrote bedrijven op het gebied van  financieringen, herstructureringen en de aan- en verkoop van onroerend goed portefeuilles.

Hij heeft gestudeerd aan de Universiteit Utrecht, waar hij zijn bachelor Rechtsgeleerdheid behaalde en cum laude zijn master in Privaatrecht met specialisatie Commercieel Vermogensrecht voltooide. Voordat Guus advocaat werd, doceerde hij de vakken goederenrecht, verbintenissenrecht en insolventierecht aan de Universiteit Utrecht.

Guus wordt gewaardeerd vanwege zijn kennis van het goederenrecht en zijn vaardigheden in doceren en presenteren. Zijn enthousiasme en inzet worden niet alleen door cliënten, maar ook door collega’s op prijs gesteld.

Gerelateerde artikelen