Litigation
Geschilbeslechting is één van de kernpraktijken van Van Doorne. Wij geloven in geschiloplossing 'by design'. Elk geschil vraagt om een oplossing op maat die aansluit bij de specifieke behoeften en voorkeuren van de cliënt. Wij hebben ervaring met alle soorten geschilbeslechting, zoals gerechtelijke procedures, arbitrage, tuchtrechtelijke procedures en mediation. Wij treden op namens zowel eisers als verweerders. 

Erkend team en uitgebreide ervaring

Van Doorne helpt u bij het vinden van creatieve oplossingen waarmee u de uitdagingen voor uw bedrijf kunt voorkomen of overwinnen. In nauwe samenwerking met de cliënt en diepgaande kennis van zaken, onderzoeken wij de uitdagingen voor uw sector en navigeren wij u door de meest complexe binnenlandse en internationale geschillen.  

We beschikken over een omvangrijk team van advocaten met de benodigde kritische massa om op te schalen en u efficiënt te helpen met alle geschillen waar uw bedrijf bij betrokken is. Ons team kan bogen op jarenlange ervaring in het vertegenwoordigen van toonaangevende bedrijven om hun belangrijkste procesrisico’s te voorkomen of te verkleinen. Het team staat hoog aangeschreven in de Chambers-ranglijsten, Legal 500 en diverse andere gidsen.