Anouk Schoenmakers
Advocaat | Senior Associate

Anouk studeerde ondernemingsrecht en civiel recht aan de Universiteit Utrecht en de Vrije Universiteit Amsterdam. Sinds 2017 is Anouk advocaat.

Anouk houdt zich bezig met diverse vraagstukken op het gebied van het procesrecht, met een bijzondere focus op commerciële geschillen en aansprakelijkheidskwesties (waaronder aansprakelijkheid voor massaschade). Ook biedt zij verzekeraars en tussenpersonen juridische bijstand bij de behandeling van vorderingen onder Warranty & Indemnity verzekeringen.

Anouk heeft een scherp oog voor detail en diepgaande kennis van de relevante materie. Met Anouk als uw advocaat weet u zeker dat geen enkel argument wordt gemist. Haar zorgvuldigheid zorgt ervoor dat de problematiek waar uw organisatie tegenaan loopt, gefileerd wordt en stapsgewijs wordt opgelost.

Cliënten vertrouwen op de expertise en integriteit van Anouk, en voelen zich op hun gemak om hun zorgen en vragen met Anouk te delen. Anouk is betrokken en gedreven en gaat voor cliënten altijd tot het uiterste.

Anouk publiceert met regelmaat artikelen in verschillende vakbladen.