Justin Interfurth
Advocaat | Senior Associate

Justin heeft een onderscheidend oplossend vermogen. Hij heeft de vaardigheid om creatieve en effectieve strategiën te bedenken in uiteenlopende geschillen. Justin is in het bijzonder gespecialiseerd in het proces- en aansprakelijkheidsrecht, met de voornaamste focus op (internationale) geschillen en procedures op het gebied van financial, corporate en/of commercial litigation. Hij heeft bijzondere affiniteit met het beslag- en executierecht.

Omdat geschillen onvermijdelijk zijn, staat Justin geregeld voor de rechter. Hij begeleidt en adviseert cliënten met goed resultaat in allerlei verschillende procedures en aansprakelijkheidskwesties, waaronder verschillende soorten contracten, overname- en aandeelhoudersgeschillen, onrechtmatige daad en (massa)schade. Hij gaat daarbij juist op zoek naar oplossingen, in plaats van vast te lopen in gesignaleerde problematiek.

Cliënten roemen Justin om zijn indrukwekkende juridische kennis en zijn vaardigheid om complexe materie begrijpelijk te maken. Justin brengt dit verder in de praktijk door te met regelmaat te publiceren in vakbladen en meerdere keren per jaar op te treden als docent en examinator in de beroepsopleiding voor advocaten (The Law Firm School). Zijn expertise heeft hij verder bestendigd door de postacademische specialisatieopleiding Corporate Litigation van de Grotius Academie in 2023 cum laude af te ronden.