Hugo Reumkens
Advocaat | Partner
Hugo Reumkens

Hugo is een zeer ervaren specialist op het gebied van het vennootschapsrecht. Met name gericht op grensoverschrijdende fusies en overnames, corporate governance, private equity en strategische joint ventures. Diverse internationale onafhankelijke onderzoeken bevelen Hugo aan als expert op het gebied van corporate/M&A en private equity.

Hugo was twee termijnen bestuursvoorzitter van Van Doorne en bekleedt diverse nevenfuncties bij zowel beursgenoteerde als niet-beursgenoteerde ondernemingen en instellingen. Hij beschikt over een groot netwerk en als advocaat combineert hij ruime management- en bestuurservaring met kennis en ervaring over strategie, financiën, ICT en medezeggenschap. In januari 2018 is hij benoemd tot voorzitter van het Stichtingsbestuur van Tilburg University.

Hugo doceert over vennootschapsrecht, corporate governance en boardroom dynamics. Hij schrijft boeken en columns over deze onderwerpen en is lid van het boardroom panel van BNR Nieuwsradio. Hij treedt frequent op als keynote speaker over bestuur en toezicht.

Gerelateerde artikelen