Dimitri van Hoewijk
Cihan Erdogan
Advocaat | Associate

Cihan bezit een unieke combinatie van communicatieve vaardigheden, empathie en een scherp inzicht in menselijke interacties.

Cliënten vertrouwen op de expertise en integriteit van Cihan. Hij is eerlijk en transparant in zijn communicatie, waardoor anderen zich op hun gemak voelen om hun zorgen en vragen met hem te delen. Cihan schuwt het eerlijke gesprek niet, en stelt de moeilijke vragen als dat nodig is om zijn cliënten verder te brengen. Altijd met respect en begrip. Zijn betrouwbaarheid als adviseur komt voort uit zijn toewijding om anderen te helpen en zijn vermogen om objectieve en weloverwogen beslissingen te nemen. Met een scherp oog voor detail en een diepgaande kennis van de relevante materie, zet Cihan zich in om de belangen van cliënten te behartigen.

Cihan is bovendien een persoon met bewonderenswaardige eigenschappen en een sterke werkethiek, en hij schrijft dit grotendeels toe aan zijn persoonlijke overtuigingen en levensfilosofie. Zijn toewijding aan zijn principes van vriendelijkheid, doorzettingsvermogen en altruïsme heeft hem gevormd tot de persoon die hij vandaag is. Deze diepgewortelde waarden zijn niet alleen een leidraad in zijn leven, maar ook een bron van inspiratie voor anderen om hem heen. Cihan straalt een innerlijke kracht uit die voortkomt uit zijn overtuigingen, en deze subtiel maar significant invloed heeft op zijn interacties en relaties met anderen.