Dimitri van Hoewijk
Meltem Koning
Mathijs van der Kroon
Advocaat | Associate

Mathijs maakt deel uit van het ondernemingsrechtteam bij Van Doorne. Zijn expertise strekt zich uit over de hele linie van het ondernemingsrecht, waaronder fusies en overnames en het adviseren bij het opzetten van complexe joint ventures. Zijn carrière bij Van Doorne begon binnen het IT & Outsourcing team, waar hij waardevolle ervaringen opdeed met het adviseren over complexe juridische vraagstukken met een IT-component.

Mathijs’ natuurlijke interesse in technologie, samen met zijn achtergrond in IP, IT, Privacy en zijn eerdere ervaringen binnen het IT & Outsourcing team, stellen hem in staat technologische uitdagingen die spelen bij fusies en overnames snel en effectief te doorgronden. Hij heeft het vermogen snel tot de kern van een probleem te komen en oplossingen te vinden die breed gedragen worden.

Naast advocaat, is Mathijs medeoprichter van een wijnmerk. Dit biedt hem een uniek ondernemersperspectief, waardoor hij de zakelijke uitdagingen en kansen van zijn cliënten niet alleen door een juridische, maar ook door een praktische, ondernemende lens bekijkt. Deze ervaring verscherpt zijn vermogen om pragmatische oplossingen te bieden die niet alleen juridisch solide zijn, maar ook commercieel realistisch. Zijn oprechtheid, betrokkenheid, energie en ondernemingsgeest maken hem een betrouwbare partner.