Sjoerd Stokmans
Advocaat-fiscalist | Partner

Sjoerd is verbonden aan het team Fiscaal recht. Hij is gespecialiseerd in nationaal en internationaal belastingrecht met een focus op de fiscale aspecten van fusies en overnames, (interne) reorganisaties, private equity investeringen en het structureren van beleggingsfondsen.

In samenwerking met magazine Management Scope hebben Onno Boerstra en Sjoerd Stokmans een speciale uitgave gemaakt rondom managementparticipaties. U kunt een exemplaar vrijblijvend opvragen bij mij.

Sjoerd studeerde Nederlands en Fiscaal recht aan de Vrije Universiteit Amsterdam en is lid van de Amsterdamse Orde van Advocaten

Sjoerd heeft een onderscheidend oplossend vermogen. Hij heeft het talent om creatieve en effectieve oplossingen te bedenken voor uiteenlopende uitdagingen en problemen. Of het nu gaat om complexe technisch juridische vraagstukken of  conflicten, hij weet altijd een weg te vinden naar een bevredigende oplossing. Zijn vermogen om verschillende perspectieven te begrijpen en te integreren, gecombineerd met zijn analytische denkwijze, stellen hem in staat om innovatieve en heldere oplossingen te vinden.