Fiscaal
Van Doorne adviseert (inter)nationale bedrijven (waaronder financiële instellingen en fondsen) en vermogende particulieren hoe zij praktisch en effectief aan hun fiscale verplichtingen kunnen voldoen, maar ook hoe zij van hun fiscale rechten gebruik kunnen maken.

Full-service belastingadvies

Onze fiscalisten staan bekend om hun zeer hoge kwaliteit van fiscale dienstverlening op het gebied van M&A (waaronder private equity en management co-investments), vastgoed (transacties, ontwikkelingen en fondsen), acquisitiestructurering en -financiering, grensoverschrijdende fusies en omzettingen, de zorg- en onderwijssector, en fiscale procesvoering.

Zij zijn in dat kader op dagelijkse basis bezig met onder andere de vennootschapsbelasting, dividendbelasting, omzetbelasting en overdrachtsbelasting. De jarenlange ervaring op deze gebieden zorgt ervoor dat ons team altijd met de meest praktische, innovatieve en effectieve oplossingen en/of alternatieven komt.

Onze fiscalisten werken nauw samen met andere praktijkgroepen en sectorteams van Van Doorne om geïntegreerd juridisch en fiscaal advies te verstrekken om het succes van onze klanten te verzekeren.