Over ons

Over ons

We leven niet in een tijdperk van verandering, maar in een verandering van tijdperk. Klimaat. Demografie. Macht. Technologie. Alles is in beweging. In transitie. Bij Van Doorne weten we: verandering is mensenwerk, en onze mensen maken voor u het verschil. 

Van Doorne is een full-service kantoor met ruim 230 advocaten, notarissen en fiscalisten. Wij werken in multidisciplinaire teams voor Nederlandse en internationale ondernemingen, zakelijke en financiële dienstverleners, semipublieke organisaties en overheidsinstellingen.  

 

Wij maken het verschil door onze inhoudelijke kennis te koppelen aan jarenlange ervaring met uiteenlopende sectoren, ondernemingen en (publieke) instelling. Onze langdurige relatie met cliënten weerspiegelt onze relationele aanpak.

 

Wij staan voor bereikbaarheid, doorzettingsvermogen, een hands-on mentaliteit en een efficiënte aanpak. Wij zijn pragmatisch, oprecht en blijvend betrokken. Samen met u zijn wij altijd op zoek naar de beste oplossing. 

 

Van Doorne werkt vandaag al voor morgen. 

Van Doorne in cijfers
88
%
Ranking

88% van de partners bij Van Doorne heeft een ranking en/of wordt aanbevolen door Chambers en/of de Legal 500.

33
%
Vrouwelijke partners

1/3 van onze partners is vrouw en de man/vrouw- verhouding in ons personeelsbestand is bijna 50/50.

230
+
TOP 5 kantoor

Van Doorne is een full-service kantoor met ruim 230 advocaten, notarissen en fiscalisten.

90
+
Bestaan

Wij begeleiden al meer dan 90 jaar onze cliënten met de meest uiteenlopende juridische uitdagingen.

Oplossingen voor de complexe problemen van onze tijd, vragen om verschillende perspectieven. Diversiteit, inclusie en gelijkwaardigheid (DIG) is daarom een integraal onderdeel van onze kantoorstrategie.

Testimonial Chambers
Band 1 - 2024 - Healthcare
"Van Doorne is able to see the bigger picture. The lawyers are always to the point and swift in their reactions. They are easy to reach and can respond quickly and adequately. They quickly understand what is needed in a situation and respond accordingly"
Aanbevelingen