Saskia Laseur
Anouk Rutten
COO (Chief Operating Officer)

Vanuit haar intrinsieke gevoel voor rechtvaardigheid streeft Anouk naar een cultuur waar kansengelijkheid bestaat. Zij hecht waarde aan open communicatie, empowerment en het aanmoedigen van initiatief. Succes behaal je samen door verantwoordelijkheid te nemen en te geven, en de kwaliteiten van de verschillende individuen op de juiste wijze in te zetten.

Anouk is een expert in het identificeren van kansen voor procesoptimalisatie. Met haar vastberadenheid voor beweging in de juiste richting, haar diepgaande expertise op het gebied van operationeel management en strategische planning draagt zij verantwoordelijkheid voor het integer handelen van Van Doorne. Compliance is more about what you show, less about what you tell.

Anouk gelooft dat er voor Van Doorne maar één mogelijkheid bestaat voor groei, en dat is duurzame bedrijfsgroei. Waar mogelijk zal zij nieuwe (data-gedreven) inzichten en technologische innovaties inzetten om processen te verbeteren en waarde toe te voegen aan de gehele organisatie van Van Doorne.