1 min read
Van Doorne benoemt 4 nieuwe partners en counsels
27 November 2019

Van Doorne benoemt fiscalist Sjoerd Stokmans en Steffen Alleman (M&A) tot partner. Maarten Appels (notariaat ondernemingsrecht) en Cees Jan de Boer (Europees- en mededingingsrecht) zijn benoemd tot counsel.

De benoemingen zijn van kracht per 1 januari 2020. Met de benoeming van Sjoerd en Steffen bestaat de partnergroep van Van Doorne uit 40 partners.

Managing partner Johan Boeren: “Met deze benoemingen versterken wij onze groeiende transactiepraktijk. De benoemingen passen goed in ons brede en kwalitatief hoogwaardig dienstenportfolio.”

  Sjoerd Stokmans (1986) is sinds 2012 als fiscalist werkzaam bij Van Doorne in de ondernemingsrechtpraktijk, waar hij zich met name toelegt op de fiscale begeleiding van fusies en overnames, zowel voor kopers/verkopers (inclusief private equity) als management, financiële herstructureringen, onroerendgoedinvesteringen, aandelen- en obligatie-emissies en vermogende particulieren. 
Steffen Alleman (1977) is sinds 2006 verbonden aan Van Doorne en werkzaam in de ondernemingsrechtelijke transactiepraktijk. Hij is gespecialiseerd in fusies en overnames, private equity- en buyout-transacties en managementparticipaties. Daarnaast heeft hij een bijzondere focus op aandelentransacties in commercieel vastgoed. Steffen adviseert zowel Nederlandse en buitenlandse ondernemingen als private equity-fondsen en andere investeerders bij internationale en nationale transacties. Steffen heeft in 2012 een postdoctorale graad (cum laude) in het vennootschaps- en ondernemingsrecht aan de Grotius Academie behaald.
  Maarten Appels (1983), toegevoegd notaris, is sinds 2011 werkzaam bij Van Doorne binnen de ondernemingsrechtpraktijk. Zijn praktijk bestrijkt het vennootschapsrecht, corporate governance, nationale en grensoverschrijdende structurering, M&A en managementparticipaties. Hij richt zich met name op Nederlandse en internationale bedrijven waaronder multinationals, scale-ups en familiebedrijven.
  Cees Jan de Boer (1979) is sinds 2005 verbonden aan Van Doorne en gespecialiseerd in mededinging en marktregulering in de sector zorg- en life sciences. Hij heeft ook geneeskunde gestudeerd en in 2004 zijn artsexamen afgelegd. Naast zijn werk als advocaat is Cees Jan bestuurder van het Hospice Kajan in Hilversum en voorzitter van de adviescommissie van de KNMG.