Dimitri van Hoewijk
Meltem Koning
Steffen Alleman
Advocaat | Partner

Steffen heeft zo’n 20 jaar ervaring als expert in fusies en overnames, joint ventures, private equity en buyout-transacties en adviseert Nederlandse en buitenlandse ondernemingen, private-equityfondsen en andere (vastgoed)investeerders bij internationale en nationale transacties, hoofdzakelijk met dealwaardes in het mid-marketsegment.

Daarnaast combineert Steffen zijn transactie-expertise met een diepgaande kennis van vastgoed en heeft hij een bijzondere sectorfocus op ondernemingsrechtelijke vastgoedtransacties, waarbij Steffen deskundig adviseert over commerciële vastgoed(portfolio)transacties die zijn vormgegeven als aandelentransacties en/of gestructureerde biedingsprocessen.

Al jaren wordt Steffen in de internationale gidsen, zoals Legal 500, aanbevolen op het gebied van zowel fusies & overnames, private equity als vastgoedtransacties.

Steffen heeft Nederlands recht gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam en heeft een postdoctorale graad (cum laude) in het vennootschaps- en ondernemingsrecht aan de Grotius Academie behaald.