Hugo Reumkens
Robert-Jan Boekweit
Kandidaat Notaris | Senior Associate

Robert-Jan helpt cliënten bij het oplossen van complexe ondernemingsrechtelijke problemen. Hij komt met creatieve en pragmatische oplossingen die toegevoegde waarde leveren voor zijn cliënten. Daarbij draagt hij zorg voor een voortvarend en prettig proces, waarbij hij het einddoel nooit uit het oog verliest. Cliënten varen op zijn expertise en vertrouwen hem.

Robert-Jan is gespecialiseerd is het ondernemingsrecht en daaraan gerelateerd notarieel recht. Hij adviseert en begeleidt (beursgenoteerde) ondernemingen bij hun fusies & overnames, joint ventures en (her)financieringen. Daarnaast heeft Robert-Jan ruime ervaring op het gebied van corporate governance, herstructureringen en management incentive plans.

Robert-Jan studeerde Notarieel recht aan de Rijksuniversiteit Groningen en heeft een postdoctorale graad (cum laude) in het vennootschaps- en ondernemingsrecht aan de Grotius Academie behaald. Hij publiceert regelmatig artikelen op het gebied van het ondernemingsrecht.

Voordat hij in dienst trad bij Van Doorne werkte Robert-Jan bij Loyens & Loeff, waaronder twee jaar op hun kantoor in New York.