Private Equity
Private equity speelt een belangrijke rol in uiteenlopende bedrijfssectoren van de Nederlandse economie. Investeringsmaatschappijen bieden ondernemers die verder willen groeien kapitaal, kennis en een netwerk om zo samen te bouwen aan innovatievere, meer diverse en duurzamere bedrijven. Van Doorne ziet dat ook deze sector in transitie is. Zo worden impact-investments op basis van ESG-criteria steeds belangrijker. Ook wordt de sector geconfronteerd met een almaar toenemende regeldruk, waardoor er een toenemende aandacht voor compliance en accountability is.

Waarde creëren

Van Doorne helpt private equity partijen waarde creëren door hen te helpen bij het nemen van de juiste investeringsbeslissingen in elke fase van een transactie; van het opzetten van het fonds tot het begeleiden van de transactie en de financiering daarvan. Voor private equity investeerders is onze full service propositie van toegevoegde waarde. Door onze leidende ervaring binnen verschillende sectoren zoals de Tech-sector, Healthcare & Life Science, Food & Agri en Retail, hebben wij op topniveau specialistische kennis klaar staan. Wij kennen de belangen van betrokken stakeholders en kunnen snel en innovatief schakelen om op geïntegreerde wijze diepgaand te adviseren.

Flexibele en wendbare teams

Met flexibele en wendbare teams trekken wij samen met onze cliënten op. Wij staan voor bereikbaarheid, doorzettingsvermogen, een hands-on mentaliteit en een efficiënte aanpak. Dat stelt ons in staat om in omvangrijke due diligence trajecten alle juridische onderdelen geïntegreerd en met topkwaliteit en impact te executeren.  Daarmee brengen wij niet alleen in de transactie focus aan op de materiële risico’s, maar creëren hierdoor ook een roadmap voor de verbeterpunten en optimalisatiemogelijkheden ná de transactie.

Bij Van Doorne geloven wij in langetermijnrelaties, uitwisseling van kennis en ervaringen en het samen vieren van succes. Wij bouwen elke dag aan duurzame relaties met onze cliënten, waarin persoonlijk contact en onderling vertrouwen voorop staan. Wij staan klaar voor u om de volgende deal tot een succes te brengen.