Dimitri van Hoewijk
Meltem Koning
Friso Foppes
Advocaat | Partner

Friso is een ervaren fusie en overname specialist. Hij is analytisch, overziet uitstekend complexe technische en intermenselijke situaties, en heeft daarbij goed oog voor de verschillende invalshoeken. Als onafhankelijk denker weet Friso creatieve oplossingen aan te dragen. Hij is doel-, deal- en kwaliteitgericht, en weet op een rustige, aimabele en respectvolle wijze een optimaal resultaat voor de cliënt te bewerkstelligen. Hij schuwt daarbij niet om stelling te nemen, zonder de relatie te schaden.

In de dagelijkse praktijk begeleidt Friso Nederlandse en buitenlandse investeerders, bedrijven en DGA’s bij (internationale) fusies, overnames, joint ventures, investeringsrondes en carve-outs. Hij kan daarbij bogen op zijn jarenlange ervaring om transacties en projecten in samenwerking met zijn team en externe adviseurs soepel en gestructureerd tot een goed einde te brengen.

Toewijding en gedrevenheid kenmerken Friso, iets wat hem als gepassioneeerd trailrunner ook al eens op het podium van een bergmarathon bracht.