Hugo Reumkens
Bart Stevens
Advocaat | Counsel

Bart is een ervaren en gedreven advocaat op het gebied van het ondernemingsrecht. Bart adviseert Nederlandse en buitenlandse bedrijven en investeerders bij (inter)nationale fusies en overnames, strategische samenwerkingsverbanden en (des)investeringen.

Na acht jaar te hebben gewerkt bij een ander prominent advocatenkantoor waar hij zich heeft gespecialiseerd in het ondernemingsrecht, is Bart twee jaar werkzaam geweest als Head of Legal bij een beursgenoteerd IT-bedrijf. Deze ervaring stelt hem bij uitstek in staat om zich in de (behoeften van de) cliënt te verplaatsen en het grotere geheel te overzien.

De combinatie met een scherp oog voor detail, diepgaande kennis van het ondernemingsrecht en een pragmatische aanpak, maakt Bart een gewaardeerde sparringpartner voor complexe juridische vraagstukken en projecten. Hij is daarnaast een doorzetter die goed samenwerkt in multidisciplinaire teams.

Bart heeft Nederlands recht (cum laude) gestudeerd aan Maastricht University en heeft in 2020 de postdoctorale Grotius specialisatieopleiding Vennootschap & Onderneming cum laude afgerond.