Sarah Beeston
Advocaat | Partner

Sarah helpt cliënten zo dat zij binnen de grenzen die worden gesteld door het mededingingsrecht hun commerciële doelen kunnen bereiken. Zij behartigt met passie en overtuiging de belangen van cliënten ten overstaan van de Europese Commissie, ACM en de rechter.

Sarah is innovatief en oplossingsgericht. Namens cliënten bespreekt zij met mededingingsautoriteiten of een toezegging of een schikking een doelmatig uitkomst zou bieden voor een onderzoek door de toezichthouder. In mededinging gerelateerde schadeclaims gaat Sarah tot het uiterste om een optimale resultaat te bereiken.

Sarah gelooft dat alleen door een diep wederzijds vertrouwen tussen cliënt en advocaat, de cliënt het beste geholpen kan worden, en er zo een commerciële voordeel voor de cliënt gerealiseerd kan worden.

Sarah is als advocaat beëdigd in zowel Engeland als Nederland en heeft in verschillende landen gewerkt.  Cliënten die met Sarah werken, kennen haar onderscheidende vermogen om overzicht te houden in multijurisdictionele en multidisciplinaire juridische uitdagingen.

 

Gerelateerde artikelen