Europees en Mededingingsrecht
Van Doorne heeft een praktische aanpak ten aanzien van de vaak ingewikkelde toepassing van de mededingingsregels. Wij maken mededingingsrechtelijke issues inzichtelijk en komen met innovatieve oplossingen, rekening houdend met de specifieke omstandigheden van de zaak.

Erkend team en uitgebreide ervaring

Van Doorne heeft ruime ervaring met en kennis van zowel het nationale als Europese mededingingsrecht en adviseert over alle facetten van dit rechtsgebied. Met sectorspecifieke kennis ondersteunen wij cliënten bij het structureren van samenwerkingen en transacties. Daarbij staan wij cliënten bij in onderzoeken van mededingingsautoriteiten en daaropvolgende juridische procedures. Ook hebben wij een bewezen track record op het gebied van civiele schadevergoedingszaken die volgen op een inbreuk op de mededingingsregels.

Onze relaties met toezichthoudende instanties zijn goed. Wij beschikken over een groot internationaal netwerk van mededingingsadvocaten waardoor we ook internationale cliënten gericht adviseren.

Onze langdurige relatie met cliënten weerspiegelt onze relationele aanpak, ons doorzettingsvermogen en wens om succes samen te vieren