Waarmee kunnen wij u helpen?

  Expertise

  Commercial

  Ons ervaren Commercial Team adviseert over de juridische aspecten (waaronder de valkuilen) van commerciële contracten, stelt contracten op en begeleidt contractonderhandelingen en beschikt over ruime ervaring op het gebied van civielrechtelijke procedures en arbitrage.

  Commerciële contracten

  Wij adviseren nationale en internationale bedrijven en organisaties op het gebied van commerciële contracten, waaronder (internationale) agentuur-, franchise- en distributieovereenkomsten, (internationale) verkoop- en koopovereenkomsten (inclusief algemene voorwaarden en inkoop- en raamovereenkomsten), dienstverleningsovereenkomsten, samenwerkingsovereenkomsten en geheimhoudingsovereenkomsten.  Ook treedt ons team in rechte op namens deze bedrijven en organisaties.

  Commerciële procedures

  Wij hebben met name ervaring op het gebied van commerciële procedures voor zowel de Nederlandse rechter als in (internationale) arbitrageprocedures, waarbij de nadruk vooral ligt op algemeen contractenrecht, (product-)aansprakelijkheids- en consumentenrecht en aanverwante zaken van privaatrechtelijke aard. Ons team adviseert en procedeert tevens op het gebied van e-commerce en IT, waaronder outsourcing, de verkoop van software- en hardware licenties en mislukte IT-projecten.  

  Specialisme

  Het team wordt geleid door de internationaal gerenommeerde Lisette Bieleveld. Zij is gespecialiseerd in contracten- en aansprakelijkheidsrecht (o.a. met betrekking tot voedsel- en gezondheidsveiligheid), civiel procesrecht, internationaal privaatrecht en IT-recht. 

  Contact

  Wilt u commerciële zaken of zorgen bespreken, dan kunt u contact opnemen met Lisette Bieleveld of één van de andere teamleden die vermeld staan op de contactpagina van het Commercial Team.