Bart van Reeken
Louis Jonker
Advocaat | Counsel

Louis is een vooraanstaand expert op het gebied van technologie en recht. Zijn benadering in zaken wordt gekenmerkt door pragmatisme, betrouwbaarheid en diepgaand inzicht in de materie. Cliënten waarderen zijn persoonlijke aanpak, waarbij hij juridische kwesties vertaalt naar begrijpelijke taal en menselijke interactie bevordert.

Op dagelijkse basis begeleidt Louis cliënten in bedrijfskritische ICT-projecten, met een focus op toepassingen in de (semi-)publieke sector en zorgsector. Hij blinkt uit in het bieden van praktische oplossingen en strategische samenwerkingen rond de implementatie van (disruptieve) technologieën en complexe datavraagstukken. Louis houdt zich actief bezig met de uitdagingen rond AI en Cloud.

Louis staat bekend om zijn doelgerichtheid, flexibiliteit en diepgaande kennis, en wordt geprezen om zijn vermogen om complexe juridische vraagstukken op een begrijpelijke en praktische manier aan te pakken. Hij is een betrouwbare partner voor al uw technologische en juridische uitdagingen, met een sterke affiniteit voor de onderliggende technologieën en betrokken bedrijfsprocessen.