Dimitri van Hoewijk
Joost Volkers
Advocaat | Partner

Joost helpt bij het vinden van een oplossing die niet alleen juridisch, maar ook commercieel werkt. Hij is voor cliënten een toegewijde samenwerkingspartner voor complexe vraagstukken en geschillen op het gebied van financiering, herstructurering en faillissementsrecht. Joost bezit de capaciteit om in korte tijd een complex en vaak internationaal speelveld volledig te overzien. In het bepalen van een effectieve strategie neemt hij alle opties in overweging: procederen als het nodig is, maar altijd op zoek naar de meest effectieve oplossing voor de client.

Joost combineert een diepgaande juridische kennis met een uitstekend commercieel en cijfermatig inzicht. Op dagelijkse basis adviseert en procedeert Joost over onder meer over het faillissementsrecht, financieringsdocumentatie, distressed situations, uitwinning van zekerheden en de WHOA. Nationale en internationale cliënten kunnen rekenen op doelgerichte adviezen met klare taal.  Hij wordt gekenmerkt door zijn enthousiasme en analytisch vermogen.

Joost publiceert regelmatig op zijn vakgebied en geeft regelmatig presentaties en lezingen. Hij is lid van diverse beroepsverenigingen.

Gerelateerde artikelen