Wieke van Eekhout
Advocaat | Associate

Wieke wordt gekenmerkt door haar ongekende dossierkennis. Zij is van mening dat alleen advocaten die echt boven de materie staan, kort- en bondige adviezen kunnen geven. Dat is dan ook het streven in haar advisering; het vertalen van het complexe speelveld naar pragmatische en werkbare oplossingen voor haar cliënten.

Cliënten prijzen Wieke voor haar heldere betogen wanneer er geprocedeerd moet worden over beroepsaansprakelijkheden, tuchtzaken of verzekeringskwesties. Op een doelmatige wijze, maar altijd met haar sterke gevoel voor integriteit, gaat Wieke voor een optimale uitkomst in ieder dossier.

Voor zowel cliënten als collega’s is Wieke een baken van vertrouwen. Wanneer zij werkt aan een zaak, dan komt altijd de onderste steen boven. Wieke is een ware bron van informatie en een betrouwbare steunpilaar binnen het team.

Wieke begrijpt als geen ander dat het nemen van beslissingen en het formuleren van strategieën niet alleen gebaseerd moet zijn op korte termijn doelen. Het gegeven advies van Wieke is dan ook gericht op het creëren van een solide basis voor toekomstig succes, daarmee is Wieke een waardevolle partner voor organisaties die streven naar duurzame groei en ontwikkeling.