Léone Klapwijk
Advocaat | Partner

Zeker is dat de afspraken uit het Klimaatakkoord van Parijs zullen moeten worden opgevolgd om verdere opwarming van de aarde te voorkomen. De belangrijkste afspraken uit dit akkoord zijn het streven naar een mondiale opwarming van de aarde van niet meer dan 1.5°C ten opzichte van het streefjaar 1990 en het verminderen van de CO2-uitstoot met 49% in 2030.

Om deze doelstellingen te realiseren is samenwerking het sleutelwoord. Daarin ligt ook de kracht van Léone. In haar advisering biedt ze flexibele en creatieve maatwerkoplossingen aan waar de cliënt in de praktijk meer verder kan. Ook Léone’s onderscheidende vermogen om overzicht te houden in multidisciplinaire juridische uitdagingen is een belangrijke kernkwaliteit.

Léone staat diverse partijen bij die actief zijn in of raken aan de energiesector, zoals warmtebedrijven, hernieuwbare energieprojectontwikkelaars, investeerders, batterij opslag-ontwikkelaars, staatsdeelnemingen, datacenters en partijen in distributiecentra en vastgoed.

Léone is praktisch ingesteld en zeer oplossingsgericht. Zij combineert deze vaardigheden met jarenlange ervaring in en kennis van de volle breedte van de energiemarkt. Van hernieuwbare energie, energie-infrastructuur, tot levering en verbruik. Deze kwaliteiten in combinatie met haar warme persoonlijkheid en drive om zich volledig voor de cliënt in te zetten zijn de basis voor een bestendige relatie met haar cliënten.  Léone is op haar best als zij in complexe vraagstukken in een team met cliënten kan werken aan creatieve oplossingen.

Gerelateerde artikelen