1 min read
Van Doorne: Leidend in Duurzaamheidstransitie
6 March 2024

Bij Van Doorne zijn we diep vereerd om erkend te worden voor onze inzet op het gebied van duurzaamheid en onze inspanningen om klanten te begeleiden door het voortdurend veranderende landschap van milieuvraagstukken. De overgang naar een groenere toekomst is voor ons niet alleen een professionele inspanning, maar ook een kernwaarde die alles wat we doen drijft.

Wij geloven in de kracht van samenwerking en innovatie om de urgente problemen waarmee onze planeet wordt geconfronteerd aan te pakken. Van het navigeren door complexe regelgevingskaders tot het bieden van op maat gemaakt advies over ESG-zaken, onze toegewijde teams staan klaar om onze klanten op elk moment te ondersteunen.

Terwijl we duurzaamheid blijven bevorderen binnen ons kantoor en de bredere gemeenschap, zijn we trots om voorop te lopen in betekenisvolle verandering. We zijn dankbaar voor de erkenning van de Legal500 Green Guide en blijven ons inzetten voor positieve impact in de komende jaren.

Voor meer informatie over hoe wij uw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van duurzaamheid, neem contact op met Léone Klapwijk en Diederik Maessen.

Lees onze duurzaamheidspublicatie hier,

Terug
Van Doorne: Leidend in Duurzaamheidstransitie