1 min read
Van Doorne schittert in Chambers Europe 2024 Rankings
14 March 2024

Amsterdam, 14 maart 2024 – Van Doorne levert een sterke prestatie in de Chambers Europe Rankings. Naast de nominatie als ‘Netherlands law firm of the year’ en het feit dat we zijn erkend als ‘Chambers Law Firm of the Year’, stijgt Van Doorne in verschillende rankings en breidt uit op nieuwe strategische gebieden. We zijn ontzettend trots dat ons harde werk in de afgelopen jaren wordt gezien door onze cliënten en peers.

Teamrankings Het Dispute Resolution team van Van Doorne maakt een welverdiende sprong van Band 3 naar Band 2. Hieruit blijkt hun doortastendheid in het oplossen van complexe juridische geschillen en de toewijding aan onze cliënten. Jasper Leedekerken en Sjoerd Kamerbeek zijn persoonlijk gestegen van Band 4 naar Band 3, wat getuigt van hun expertise en vastberadenheid en een belangrijke bijdrage levert aan het succes van het team.

Het Energy team van Van Doorne, geleid door Léone Klapwijk en Diederik Maessen, is nieuw gerankt in Band 4. We zijn verheugd om erkend te worden voor onze inzet op het gebied van energie gerelateerde zaken. Deze waardering laat zien dat de meest relevante spelers in de markt ons weten te vinden en onze inzet erkennen.

Individuele rankings Onze advocaten worden breed erkend in de individuele rankings. Nieuw is de ranking van Sijbren Kuiper als Up-and-Coming in de categorie Employment: Pensions. Dit is een waardering van zijn expertise en die van zijn multidisciplinaire team, dat zich richt op het oplossen van vraagstukken van pensioenfondsen en verzekeraars en hen bijstaat in complexe zaken. Zijn consistente inzet van kennis en ervaring heeft hem deze zeer gewaardeerde erkenning opgeleverd.

Dankzij zijn scherpe analyses, overtuigingskracht en clientgerichtheid stijgt Neyah van der Aa naar Band 3 voor Corporate Investigations. Het is goed te zien dat zijn werk op het gebied van sancties, AML compliance en financieel toezicht door onze cliënten en peers op waarde wordt geschat.

Managing partner Sjoerd Kamerbeek reageert enthousiast op het nieuws: “Dit is het resultaat van ons harde werk in de afgelopen jaren en de toewijding van onze specialisten. We zijn vastbesloten om deze groei voort te zetten en het verschil te blijven maken voor onze cliënten op die onderwerpen die de toekomst van onze cliënten bepalen.”

Terug
Van Doorne schittert in Chambers Europe 2024 Rankings