Waarmee kunnen wij u helpen?

  Sjoerd Kamerbeek

  Managing Partner, Advocaat

  Sjoerd is gespecialiseerd in het ondernemingsrecht, waarbinnen hij zich in het bijzonder bezig houdt met advisering over stakeholder management en het begeleiden van ondernemingen in geschillen en procedures op het gebied van commercial en corporate litigation. Daarnaast adviseert hij over strategische fusie- en overnametransacties in het kader van overname- en aandeelhoudersgeschillen.

  Enthousiast. Innovatief. Commitment. Commercieel. Business partner.

  Sjoerd publiceert geregeld over diverse vennootschapsrechtelijke onderwerpen. Daarnaast treedt Sjoerd met enige regelmaat op als gastdocent bij de Universiteit Utrecht op het thema social entrepreneurship. Hij is als mede oprichter en lid van de raad van advies verbonden aan het Utrecht University Social Entrepreneurship Initiative.

  Sjoerd studeerde cum laude af in rechten en economie aan zowel de Universiteit Utrecht als de Vrije Universiteit van Amsterdam. Hij heeft zich in zijn studie gespecialiseerd in het juridisch economisch toezicht op fusies en overnames en het internationale ondernemingsrecht. In 2015 heeft Sjoerd een Executive MBA afgerond aan de Rotterdam School of Management.

  Honors & awards

  • In 2018 plaatste het Financieele Dagblad Sjoerd op de lijst ’50 talenten van 2018’; een overzicht van 50 ‘leiders van morgen’ onder de 35 jaar
  • Eén van de 35 onder de 35, Advocatenblad: de beste 35 advocaten onder de 35 in 2016
  • Young Talent MenA.nl 2014
  • Top 10 Best Young Law Professional 2013
  • Winnaar Nudge Leadership Challenge: Best Young Leader in Sustainability 2012
  Gerechtelijke procedures Corporate Governance Arbitrage Defence counsel Venture Capital Corporate Litigation Verzekeringen Social Entrepreneurship Sjoerd Kamerbeek Sjoerd is gespecialiseerd in het ondernemingsrecht, waarbinnen hij zich in het bijzonder bezig houdt met advisering over stakeholder management en het begeleiden