1 min read
Sjoerd Kamerbeek jurylid bij Social Hackathon van Enterpreneurs’ Organization (EO)
11 May 2015

Tijdens het  unieke evenement, de Social Hackathon, heeft Van Doorne een betekenisvolle rol gespeeld als één van de afgevaardigde in de jury. Zestig ondernemers zijn tijdens de Social Hackathon – Profit for Purpose samen gekomen om in 36 uur tijd een maatschappelijke probleemstelling het hoofd te bieden door het ontwikkelen van een gevalideerd (commercieel) business concept.

De afronding van het evenement bestond uit een 1-minute pitch, waar de ondernemers hun concept presenteerden. De winnaars van deze pitch worden door Van Doorne uitgenodigd om in een dag van hun business concept een bedrijf te maken. Van Doorne motiveert en stimuleert hiermee ondernemers om met hun innovatieve ideeën naar buiten te treden en hier sterke maatschappelijke ondernemingen van te maken. Klik hier voor het persbericht van de Enterpreneurs’ Organization over het evenement.

De Social Hackathon

De Hackathon werd georganiseerd door de Enterpreneurs’ Organization (EO) in samenwerking met FreedomLab en Aimforthemoon. Een groep jonge ondernemers hebben The Entrepreneurs’ Organization opgericht met het idee dat de leden van elkaar leren door ervaringen te delen zodat de ondernemer verrijkt wordt, niet alleen op zakelijk maar ook op persoonlijk vlak.

Van Doorne en social entrepreneurship

Van Doorne kent als voorloper de uitdagingen die spelen bij een social enterprise en heeft haar expertise gebundeld in een team van advocaten en notarissen uit verschillende disciplines die zich richten op dit onderwerp. Voor meer informatie verwijzen wij u naar de flyer.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Sjoerd Kamerbeek.