1 min read
Van Doorne benoemt per 1 januari 2024 twee talenten uit eigen kweek tot partner
10 October 2023

Sjoerd Kamerbeek, managing partner: “We zijn ontzettend trots dat zij bij ons kantoor deze stap willen zetten. Het is fantastisch om te zien dat daarmee opnieuw twee talenten uit eigen kweek doorstromen naar het partnerschap.”

Daniëlle Westerhoff is specialist op het gebied van Fiscaal recht. Zij adviseert voornamelijk cliënten in de semipublieke sector met een focus op Zorg & Life Sciences en Kennis & Onderwijs. 

“Vanaf de start van mijn carrière heb ik de ruimte, het vertrouwen en de support gekregen van Van Doorne om op een steeds zelfstandigere basis een praktijk en team op te bouwen. Ik ben zeer verheugd deze stap te mogen maken binnen een kantoor dat als ‘thuis’ voelt. Vanuit mijn nieuwe rol als partner blijf ik graag inzetten op toonaangevende, complexe zaken die ertoe doen voor onze cliënten en/of die maatschappelijke relevantie hebben. Mijn doel is om met de multidisciplinaire aanpak onderscheidend te zijn in de sectoren Zorg & Life Sciences en Kennis & Onderwijs en daarmee als team en kantoor een betekenisvolle rol te vervullen voor onze cliënten. Trots dat ik dat als eerste vrouwelijke fiscale partner van kantoor mag gaan waarmaken.” 

Jordie Bakker is gespecialiseerd in vastgoedtransacties, projectontwikkeling, bouwrecht en huur gerelateerde zaken. Hij treedt voornamelijk op voor (institutionele) beleggers, ontwikkelaars en aannemers.

“Deze benoeming is voor mij een blijk van waardering en erkenning en geeft het vertrouwen om gezamenlijk onze vastgoedpraktijk te verstevigen en verder te werken aan een onderscheidende, brede en gespecialiseerde vastgoedpraktijk.”