Waarmee kunnen wij u helpen?

  Daniëlle Westerhoff

  Fiscalist, Advocaat

  Daniëlle is specialist binnen de fiscale praktijk en adviseert cliënten voornamelijk op het gebied van nationaal belastingrecht, waarbij de focus ligt op cliënten in de (semi-)publiekrechtelijke sector zoals onderwijsinstellingen, zorginstelling en overheden.

  Kwaliteitsbewust. Enthousiast. Doorzetter.

  In dat kader houdt Daniëlle zich bezig met de fiscale aspecten van samenwerkingsverbanden, fusies, (af)splitsing, overnames en interne reorganisaties. Daniëlle adviseert cliënten veelvuldig op het gebied van omzetbelasting (btw), vennootschapsbelasting, overdrachtsbelasting en schenkbelasting. Ook de gevolgen voor betrokken privépersonen met betrekking tot de inkomsten- en loonbelasting komen hierbij vaak aan de orde.

  In samenwerking met haar collega's van Zorg & Life Sciences en Overheid & Onderwijs (zowel advocatuur als notariaat) is Daniëlle in staat  om zowel de civielrechtelijke als fiscale aspecten te belichten, waardoor één integraal advies tot stand komt en - waar nodig - vanuit de verschillende disciplines naar creatieve oplossingen kan worden gezocht.

  Daarnaast beschikt Daniëlle over actuele kennis van fiscale vastgoed-vraagstukken. In dit kader publiceert Daniëlle regelmatig in het Tijdschrift voor Bouwrecht.

  Daniëlle studeerde zowel civiel recht (2011) als fiscaal recht (2011) aan de Universiteit van Amsterdam.

  Fiscaal Zorg & Life Sciences Btw & Overdrachtsbelasting Onderwijsrecht Publiek-private samenwerking Overheid & Onderwijs Life Sciences & Medische Hulpmiddelen Digital Healthtechnologie Daniëlle Westerhoff Daniëlle is specialist binnen de praktijk van Fiscaal recht en adviseert cliënten voornamelijk op het gebied van nationaal belastingrecht, waarbij de focus ligt