1 min read
Eerste internationale waterstofgids beschikbaar: Excelling in Hydrogen Topsector Energie, FME en RVO slaan handen ineen
14 April 2021

De Topsector Energie, tech-onderneminersorganisatie FME en de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland RVO publiceren de eerste internationale waterstofgids. In ‘Excelling in Hydrogen – Dutch technology for a climate-neutral world’ presenteren Nederlandse organisaties die zich bezighouden met waterstof hun (internationale) activiteiten.

Energie is voor de Nederlandse industrie cruciaal. Van Doorne heeft ruime ervaring bij de advisering over projecten op het gebied van energiebesparing en omschakeling naar c.q. het gebruik van restwarmte en waterstof.

In de waterstofgids Excelling in Hydrogen wordt stilgestaan bij innovatieve technologische ontwikkelingen op het gebied van waterstof als accelerator binnen de energietransitie. Met name de ontwikkeling en distributie van groene waterstof zal een zeer belangrijke rol gaan spelen in deze transitie. De waterstofgids is niet alleen nuttig voor iedereen die werkzaam is binnen de energiesector, maar ook voor iedereen die vragen heeft over (het gebruik, de productie etc. van) waterstof.

Van Doorne presenteert zich op pagina 89 als het enige advocatenkantoor in de gids met 139 andere organisaties uit de Topsector Energie. Het magazine is hieronder gratis te downloaden als PDF.

Download Excelling in Hydrogen