Waarmee kunnen wij u helpen?

  Cees Jan de Boer

  Counsel, Advocaat

  Cees Jan specialiseert zich in het mededingingsrecht met bijzondere aandacht voor de gezondheidszorg, farmacie en hulpmiddelenindustrie. Hij is lid van het team Zorg & Life Sciences van Van Doorne en heeft ruime ervaring op het gebied van contractering, joint ventures en fusies.

  Oplossingsgericht. Betrokken. Strategisch. Opleider.

  Naast Nederlands recht heeft hij ook geneeskunde gestudeerd en in 2004 zijn artsexamen afgelegd. Deze achtergrond stelt hem in staat om praktisch mee te denken over gezondheidszorg en juridische problemen met een eigen visie te benaderen. Hij is lid van de Vereniging voor Gezondheidsrecht. 

  Naast zijn werk als advocaat is Cees Jan bestuurder van het Hospice Kajan in Hilversum en voorzitter van de adviescommissie van de KNMG.

  Kartelverbod Fusiecontrole Staatssteun Zorg & Life Sciences Gezondheidszorg Life Sciences & Medische Hulpmiddelen Artificiële intelligentie Bent u klaar voor Brexit? Cees Jan de Boer Cees Jan specialiseert zich in het mededingingsrecht met bijzondere aandacht voor de gezondheidszorg, farmacie en hulpmiddelenindustrie. Hij is lid van het team