Waarmee kunnen wij u helpen?

  Sarah Beeston

  Partner, Advocaat

  Sarah Beeston geeft leiding aan het team Europees & Mededingingsrecht. Ze is specialist op het gebied van alle aspecten van het mededingingsrecht. Ze verdeelt haar tijd over het adviseren van cliënten, om binnen de grenzen die worden gesteld door het mededingingsrecht hun commerciële doelen te bereiken, en het procederen, waarbij zij de belangen van cliënten behartigt ten overstaan van mededingingsautoriteiten en voor de rechter.

  Internationaal erkend. Passievol. Kwaliteitsbewust. Servicegericht.

  Sarah is innovatief en altijd op zoek naar oplossingen. Zo verkreeg zij het eerste toezeggingsbesluit en schikkingsbesluit (exclusief de schikking in de projectontwikkelingsector) ooit genomen door de Autoriteit Consument & Markt. Verder draagt ze bij aan het team Zorg & Life Sciences bij Van Doorne.

  Sarah is van oorsprong Engelse en is als advocaat beëdigd in zowel Engeland als Nederland. Daarnaast heeft Sarah in Brussel en Parijs gewerkt. Haar internationale ervaring geeft een extra dimensie aan haar advies, die door cliënten zeer wordt gewaardeerd.

  Kartelverbod Duurzaamheid Verticale overeenkomsten Competition Litigation Fusiecontrole Misbruik van machtspositie Staatssteun Consumentengoederen, Retail, Food & Beverages Technologie, Media & Telecom Gezondheidszorg Digital Healthtechnologie Fusies en overnames in zorgsector Bent u klaar voor Brexit? Sarah Beeston Sarah Beeston geeft leiding aan het team Europees- & Mededingingsrecht. Ze is specialist op het gebied van alle aspecten van het mededingingsrecht. Ze verdeelt