Dimitri van Hoewijk
Danny van der Wiel
Advocaat-fiscalist | Associate

Danny is gespecialiseerd op het gebied van het ondernemingsrecht. Met zijn diepgaande kennis helpt Danny cliënten bij het navigeren door complexe transacties en biedt hij strategisch advies op maat.

Danny zijn unieke kracht ligt in het integreren van zijn fiscale expertise in ondernemingsrechtelijke dossiers. De afgelopen jaren maakte Danny deel uit van zowel het team Ondernemingsrecht als het team Fiscaal Recht, waardoor hij nog beter in staat is om juridische uitdagingen vanuit een ander perspectief te bekijken. Danny focust zich op de begeleiding van fusies en overnames, private equity investeringen, managementparticipaties en financiële herstructureringen.

Met een scherp oog voor analyse, een doelgerichte aanpak en een effectieve communicatiestijl, weet Danny sterke banden te smeden met zijn cliënten. Door zijn grondige begrip van hun behoeften en zijn vermogen om complexe juridische kwesties helder uit te leggen, biedt hij niet alleen juridische bijstand, maar fungeert hij ook als een vertrouwde adviseur die hen door elke stap van het proces begeleidt.

 

Fiscaal
Fusies & Overnames
Danny van der Wiel