Souad Derouich
Advocaat | Associate

Souad is gespecialiseerd in het civiele vastgoedrecht, in het bijzonder het huurrecht, het ondernemingsrecht en de transactiepraktijk/M&A (met een focus op vastgoed).

Souad onderscheidt zich door haar uitgebreide dossierkennis en haar vermogen om complexe situaties te vertalen naar praktische oplossingen voor cliënten. In haar vindt de cliënt een geïnformeerde en betrouwbare sparringspartner met een helder begrip van cliëntdoelen. Uitgerust met sterke communicatieve vaardigheden en een flinke dosis empathie, biedt Souad eerlijk en waardevol advies. Haar toewijding aan het helpen van anderen en het vinden van een passende oplossing komt tot uiting in de langetermijnrelaties met haar cliënten.

De combinatie van expertise met strategisch denken en maatschappelijke betrokkenheid, maakt Souad niet alleen een bekwaam advocaat, maar ook een inspirerend voorbeeld in haar vakgebied. Binnen Van Doorne is zij één van de oprichters van de DEI Commissie. Daarnaast is zij betrokken bij Stichting Bridges Network en bestuurslid van de stichting Young Leaders Community. Dit alles om de kansen voor divers talent op kantoor en in de samenleving te bevorderen.