Remco Bäcker
Advocaat | Partner

Remco bezit een unieke combinatie van toewijding, scherpte en resultaatgerichtheid. Remco streeft altijd naar praktische, werkbare, efficiënte en langetermijnoplossingen. De missie van Remco en zijn team is om met de juiste juridische begeleiding bij te dragen aan de lange termijn doelstellingen van zijn cliënten. Remco weet dat échte successen altijd met de cliënt gedeelde successen zijn.

Met een schat aan expertise in het omgevingsrecht, ruimtelijke ordening en bestuurs(proces)recht, staat Remco altijd voor u klaar om uw projecten juridisch te begeleiden. Met zijn werkervaring in zowel de publieke als de private sector, kent hij als geen ander de uiteenlopende krachten die kunnen spelen binnen het werkveld. Hij begeleidt een breed scala aan spelers, waaronder projectontwikkelaars, investeerders, aannemers, banken en overheidsinstanties.

Cliënten prijzen Remco om zijn vooruitziende blik in de verschillende bestuursrechtelijke trajecten en daarmee het voorkomen van geschillen. Wanneer er toch geprocedeerd moet worden, dan zal Remco altijd vol voor zijn cliënten staan en hun standpunten met heldere betogen verdedigen. Remco zal altijd tot het uiterste gaan voor een optimale uitkomst in ieder dossier. Hij heeft het vermogen om conflicten op te lossen en draagt bij aan werkbare strategieën voor zijn cliënten.

Verder komen door samenwerking; dat is waar Remco voor staat.