Jeanette Ozinga
Advocaat | Adviseur

Jeanette Ozinga is specialist op het gebied van het milieurecht en adviseert en procedeert al sinds 1991 op alle thema’s van dat rechtsgebied. Zij volgt altijd de actualiteiten, zoals daar zijn de huidige  vraagstukken op het gebied van afvalstoffenverwerking, waterkwaliteit, emissies, stikstof, energietransitie.

Zoals een goed advocaat betaamt, zal Jeanette Ozinga altijd vechten voor de belangen van haar cliënten.  Vanwege haar jarenlange ervaring komt zij snel to the point en kan zij hoofdzaken van bijzaken onderscheiden. In het toegenomen bewustzijn van de gevolgen van bedrijvigheden voor de omgeving, zal zij haar cliënten, voornamelijk bedrijven, ook adviserend en kritisch meenemen bij de uitdagingen die in het milieurecht aan de orde zijn. Op die wijze kan zij cliënten ook strategisch en structureel adviseren over de bedrijfsvoering in  het algemeen.

Cliënten en collega’s, maar ook ingenieursburo’s waar noodzakelijkerwijs in het milieurecht mee wordt samengewerkt, vertrouwen op haar expertise en jarenlange ervaring en raadplegen haar regelmatig voor advies en inzichten. Een absolute kracht van Jeanette Ozinga schuilt in het feit dat haar advies verpakt is in klare taal en dat ‘bullshitting’ niet wordt geaccepteerd.