Andy Furr
Toegevoegd Notaris | Counsel

Cliënten roemen Andy om zijn indrukwekkende dossierkennis. Hij navigeert zijn cliënten met zijn diepgaande begrip van de complexe materie op het gebied van commerciële vastgoedtransacties. Zijn grondige en gedetailleerde kennis stelt hem in staat om snel en accuraat informatie te vinden en te analyseren. Cliënten en collega’s vertrouwen op zijn expertise en raadplegen hem regelmatig voor advies en inzichten.

Andy excelleert in het in kaart brengen van de juridische mogelijkheden van zijn cliënten en binnen die kaders met zijn creativiteit te komen tot de juiste vervolgstappen. Zijn procesmatige aanvliegroute van zaken zorgt ervoor dat de cliënt altijd een “in control” gevoel behoudt en ontzorgd wordt.

Cliënten vertrouwen op de expertise en integriteit van Andy. Hij is bovengemiddeld consciëntieus en heeft een sterk inhoudelijke en sociaal-maatschappelijke drijfveer. Met zijn rustige en bedachtzame aanpak weet Andy de betrokkenen te begeleiden naar een gezamenlijke oplossing die voor alle partijen acceptabel is.