1 min read
Nieuwe samenwerking met Minite
1 June 2024

Bij Van Doorne geloven we in de kracht van diversiteit en inclusie. Onder andere via samenwerkingen werken we aan een gelijkwaardige samenleving voor iedereen. We zijn trots op onze steun aan het Legal LHBTIQ+ Network via Stichting FORWARD: Legal LGBTQIA+ Network en werken nu ook samen met Minite. Ter ere van Pride maand stellen Andy Furr, Pim Oremans, Robin Suijkerbuijk en Sharon Hesp hun kennis en netwerk beschikbaar aan studenten om de hashtag #LHBTIQ+ community en de volgende generatie leiders te versterken.

Studenten kunnen via het Minite.works platform een 1-op-1 coaching sessie aanvragen met één van onze professionals. Met Andy, een ervaren toegevoegd notaris die zijn cliënten navigeert met zijn diepgaande begrip van de complexe materie op het gebied van commerciële vastgoedtransacties. Of Pim, advocaat en strategisch-juridisch meedenker gespecialiseerd in ruimtelijk bestuursrecht (Nederlands en Europees), milieu- en natuurbeschermingsrecht, toezicht en handhaving. Of Robin, een facility manager die naar gebouwen kijkt met een hotelmanagement achtergrond en zo voor de beste ervaring voor alle gebruikers zorgt. Of Sharon, onze DEI Lead, die als geen ander weet hoe ze mensen bij elkaar kan brengen rondom een inspirerende missie en visie die mens en milieu ten goede komt.

Door de gemeenschap, voor de gemeenschap. Zo komen we stap voor stap dichter bij een meer gelijkwaardige, kleurrijke en inclusieve toekomst 🏳️‍🌈!

 

Terug
Nieuwe samenwerking met Minite