Annerie Ploumen
Notaris | Partner

Annerie is ruim 25 jaar notaris en gespecialiseerd in het commerciële vastgoed en de financiering hiervan.

Naast het vastgoed draagt Annerie het Nederlandse en Europese algemene notariaat een warm hart toe en heeft ze zich gedurende haar hele carrière daar voor ingezet. Daarbij benadrukt zij de rol van de notaris als juridisch adviseur, zowel in de commerciële wereld, als ook de preventieve rol van de notaris voor de particuliere praktijk, in de toegang tot het recht voor iedereen.

Annerie maakt voor cliënten het verschil omdat zij begrijpt dat een oplossing alleen werkt als deze past bij de organisatie van de cliënt. Door haar jarenlange werkervaring op het gebied van vastgoed en financiering zal Annerie altijd komen tot een maatwerkoplossing waar de cliënt mee verder kan. Annerie gelooft dat wederzijds vertrouwen tussen cliënt en adviseur essentieel is om de cliënt optimaal bij te staan.

In haar rol als notaris is Annerie al sinds jaar en dag betrokken bij grote vastgoed- en projectontwikkeltrajecten door heel Nederland. Met haar langdurige en diepe expertise in het goederenrecht, gecombineerd met pragmatisch en verbindend werken, heeft ze een “longstanding” clientbasis opgebouwd, zowel in de projectontwikkeling, bij bouw- en vastgoedbedrijven, bij vastgoedfondsen en financiers, als ook in de zorgsector en de onderwijswereld.

Naast haar rol als notaris/partner is Annerie sinds 1 januari 2021 bestuursvoorzitter van de Koninklijke Notariele Beroepsorganisatie en maakt ze zich in die rol sterk voor het Nederlandse en – middels haar rol in de CNUE – voor het Europese notariaat. Eerder deed ze dit regionaal als ringvoorzitter van de Ring Amsterdam. Voorts komt haar vastgoed expertise goed van pas in haar rol als lid van de RvT van het afsprakenstelsel “Zorgeloos Vastgoed”.