Julia Koenders
Advocaat | Associate

Julia is advocaat binnen de praktijkgroep Sanctierecht & Onderzoeken. Julia staat voor toewijding en samenwerking. Haar vermogen om verschillende perspectieven te begrijpen en te integreren, zorgen ervoor dat zij innovatieve en duurzame oplossingen weet te vinden. Volgens haar zijn echte successen gedeelde successen.

Hiervoor heeft Julia gewerkt in het team Financiering & Herstructurering. Hier heeft zij waardevolle ervaring opgedaan op het gebied van (grensoverschrijdende) financieringstransacties, waaronder overnamefinancieringen, vastgoedfinancieringen en zorgfinancieringen. In deze complexe transacties stond zij zowel geldgevers als geldnemers bij, waardoor zij als geen ander weet dat verschillende stakeholders verschillende belangen hebben. Het belang van de cliënt staat in Julia’s werk altijd voorop.

Julia heeft de master Privaatrecht: commerciële rechtspraktijk behaald aan de Universiteit van Amsterdam en is in augustus 2022 begonnen bij Van Doorne. In februari 2024 is zij gewisseld naar het team Sanctierecht & Onderzoeken. Zij is ook zes weken gedetacheerd geweest bij een sociaal advocatenkantoor.