Strafrecht & Handhaving
Strafrechtelijke handhaving kan verstrekkende gevolgen hebben voor ondernemingen en individuen. Van Doorne staat cliënten bij wanneer zij te maken krijgen met handhavingsvragen, die vaak zowel bestuursrechtelijke als strafrechtelijke componenten hebben. Wij hebben ruime (internationale) ervaring die varieert van juridisch advies, tot bijstand bij handhavingsonderzoeken en verdediging in de rechtbank. 

Hands on

Onze advocaten onderscheiden zich door hun kennis en ervaring te koppelen aan een praktische “hands-on” aanpak. Wanneer de reputatie van een onderneming, publieke organisatie, of individu op het spel staat of als strategische beslissingen moeten worden genomen onder turbulente omstandigheden staat ons team voor u klaar. Ons team staat bekend als doortastend, gemakkelijk om mee samen te werken en discreet. Toezichthouders en openbaar ministerie zien ons als betrouwbaar, oplossingsgericht, maar ook als geduchte en op de inhoud gerichte tegenstander in de rechtbank. Wij zijn 24/7 bereikbaar.

Geïntegreerde aanpak

Ons team maakt onderdeel uit van de bredere procespraktijk. Een integrale aanpak is cruciaal voor het verlenen van inhoudelijke, gezamenlijke bijstand op het gebied van civiele fraude, accountancywet- en regelgeving, verzekeringsrecht en “asset recovery”. Omdat we samen optrekken, is altijd de juiste kennis aanwezig en kan deze op een efficiënte manier worden ingezet en ontsloten. Eenzelfde gezamenlijke aanpak is er breder binnen kantoor en met andere expertises binnen Van Doorne, zoals arbeidsrecht, team zorg, bestuursrecht en privacy. Deze geïntegreerde aanpak is uniek en maakt het verschil in complexe zaken.