Waarmee kunnen wij u helpen?

  Robert Hendrikse

  Senior Professional Support Lawyer / Advocaat

  Robert is een ervaren specialist op het gebied van burgerlijk procesrecht en levert een substantiële bijdrage aan het kennismanagement binnen kantoor.

  Toegewijd. Servicegericht. Enthousiast. Helder taalgebruik.

  Robert publiceert regelmatig op het gebied van burgerlijk procesrecht. Zo heeft hij onder meer het supplement "Procederen in KEI-zaken" bij de 20e druk van Stein/Rueb Compendium BPR verzorgd en is hij één van de bewerkers van de 21e druk van dit compendium.

  Sinds 2007 schrijft Robert - met kantoorgenoten - de jaarlijkse kroniek Burgerlijk Procesrecht in het Advocatenblad. Ook is hij mede-auteur van het commentaar bij de artikelen 254-259 van het Wetboek van Burgerlijke Rechtsvordering in Sdu Commentaar Burgerlijk Procesrecht.
  Zie ook de artikelen in onze kennisbank

  Verder doceert Robert aan de Law Firm School en de Beroepsopleiding Advocatuur. Naast zijn werk bij Van Doorne is Robert als docent Burgerlijk Procesrecht verbonden aan de Universiteit van Amsterdam.

  Robert Hendrikse Robert is een ervaren specialist op het gebied van burgerlijk procesrecht en levert een substantiële bijdrage aan het kennismanagement binnen kantoor. Naast zij