Waarmee kunnen wij u helpen?

  Hugo Reumkens

  Partner, Advocaat

  Hugo is een zeer ervaren specialist op het gebied van het vennootschapsrecht. Met name gericht op grensoverschrijdende fusies en overnames, corporate governance, private equity en joint ventures. Diverse internationale onafhankelijke onderzoeken bevelen Hugo aan als expert op het gebied van corporate/M&A en private equity.

  Betrokken. Inspirerend. Nationaal en internationaal erkend en geroemd. Gedreven.

  Hugo was twee termijnen bestuursvoorzitter van Van Doorne en bekleedt diverse nevenfuncties bij zowel beursgenoteerde als niet-beursgenoteerde ondernemingen en instellingen. Hij beschikt over een groot netwerk en als advocaat combineert hij ruime management- en bestuurservaring met kennis en ervaring over strategie, financiën, ICT en medezeggenschap. In januari 2018 is hij benoemd tot voorzitter van het Stichtingsbestuur van Tilburg University.

  Hugo doceert over vennootschapsrecht, corporate governance en boardroom dynamics aan Nyenrode, Tias en andere universiteiten. Hij schrijft boeken en columns over deze onderwerpen en assisteert commissarissen en toezichthouders bij zelfevaluaties. Hij was adviseur van de commissie Tabaksblat en treedt frequent op als keynote speaker over bestuur en toezicht.

  Fusies & Overnames Corporate Governance Energy, Industry & Renewables Waterstof Hugo Reumkens Hugo is een zeer ervaren specialist op het gebied van het vennootschapsrecht. Met name gericht op grensoversc