Waarmee kunnen wij u helpen?

  Expertise

  Informatie & Communicatietechnologie

  Bij veel contracten over technologie spelen zoveel issues, dat het gemakkelijk is om te verzanden in details en belangrijke issues te missen. Van Doorne staat al jarenlang organisaties bij met het contracteren van IT, communicatiemiddelen en andere technologie.

  Deskundige aanpak

  Als het gaat om informatietechnologie dan volgen de ontwikkelingen elkaar steeds sneller op. Tegelijkertijd vormt IT steeds meer de ruggengraat van uw organisatie. De juridische vraagstukken die hierbij komen kijken, vereisen dan ook een deskundige en zorgvuldige aanpak. 

  Doeltreffende oplossingen

  Of het nu gaat om innovatie binnen de financiële sector (FinTech) of de zorgsector (HealthTech). Of om uw contracten met leveranciers van soft- en hardware, service level agreements, advies- en implementatieovereenkomsten, licenties, onderhoud, SaaS- en andere cloud-overeenkomsten, outsourcing of welke andere IT-gerelateerde thema’s dan ook. Onze teams staan ieder moment voor u klaar en verzekeren u van de meest adequate en doeltreffende oplossingen.

  Meer informatie

  Op de pagina's hieronder vindt u meer informatie over onze diensten op het gebied van informatie- en communicatietechnologie, maar ook rondom outsourcing. Liever direct contact opnemen over ICT-gerelateerde zaken? Dan kunt u ook terecht bij Bart van Reeken.