Waarmee kunnen wij u helpen?

    Monitoring counsel

    Vaak verdient het – zowel vanuit strategisch als kostentechnisch oogpunt - de voorkeur dat verzekerden die in verband met dezelfde kwestie aanspraak op dekking maken door één advocaat worden bijgestaan. Wanneer tegengestelde belangen bestaan tussen verzekerden is dat echter vaak niet mogelijk. Dan staan verschillende advocaten de verschillende verzekerden bij.

    Om de samenwerking tussen de (raadslieden van) verzekerden in deze situatie te faciliteren en optimaliseren treedt Van Doorne vaak op als monitoring counsel. We helpen de betrokken advocaten om het gezamenlijke verweer zo sterk en efficiënt mogelijk te voeren en de individuele belangen van de afzonderlijke verzekerden te behartigen zonder de belangen van andere verzekerden uit het oog te verliezen. Daarbij houden we een open vizier voor schikkingsmogelijkheden, uiteraard in overleg met u als verzekeraar en de (raadslieden van) verzekerden.

    Meer informatie

    Voor meer informatie over wat Van Doorne voor u als verzekeraar kan betekenen, neemt u vrijblijvend contact met Annemieke Hendrikse.