Waarmee kunnen wij u helpen?

  Expertise

  Geschillen

  Geschilbeslechting is één van de kernpraktijken van Van Doorne. Wij geloven in geschiloplossing 'by design'. Elk geschil vraagt om een oplossing op maat die aansluit bij de specifieke behoeften en voorkeuren van de cliënt. Wij hebben ervaring met alle soorten geschilbeslechting, zoals gerechtelijke procedures, arbitrage, tuchtrechtelijke procedures en mediation. Wij treden op namens zowel eisers als verweerders.

  Ons team helpt u bij het vinden van creatieve oplossingen waarmee u de uitdagingen voor uw bedrijf kunt voorkomen of overwinnen. In nauwe samenwerking met de cliënt en diepgaande kennis van zaken, onderzoeken wij de uitdagingen voor uw sector en navigeren wij u door de meest complexe binnenlandse en internationale geschillen. 

  We beschikken over een omvangrijk team van advocaten met de benodigde kritische massa om op te schalen en u efficiënt te helpen met alle geschillen waar uw bedrijf bij betrokken is. Ons team kan bogen op jarenlange ervaring in het vertegenwoordigen van toonaangevende bedrijven om hun belangrijkste procesrisico's te voorkomen of te verkleinen. Het team staat hoog aangeschreven in de Chambers-ranglijsten, Legal 500 en diverse andere gidsen.

  Neem contact op

  Neem contact op met uw contactpersoon bij Van Doorne of met een van de contactpersonen op de teampagina wanneer u een punt van zorg wilt bespreken.