Waarmee kunnen wij u helpen?

  Joost Volkers

  Partner, Advocaat

  Joost is gespecialiseerd in insolventierecht, contractenrecht, aansprakelijkheidsrecht, burgerlijk procesrecht en internationaal privaatrecht. Ook heeft hij uitgebreide ervaring met de financieringspraktijk. Zijn focus ligt op het adviseren en procederen over financierings- en zekerheidsdocumentatie, het insolventierecht en diverse commerciële overeenkomsten. Ook stelt hij contracten op ten behoeve van nationale en internationale ondernemingen en beoordeelt deze. Daarnaast behandelt hij zaken die gerelateerd zijn aan aansprakelijkheidsrecht en hiermee verband houdende internationaal privaatrechtelijke kwesties.

  Analytisch. Enthousiast. Toegewijd.

  In 2011 is Joost aan de Radboud Universiteit van Nijmegen afgestudeerd in de masters Ondernemingsrecht en Handels- en Economisch recht. Daarnaast heeft Joost gestudeerd aan de Universiteit van Glasgow. Hij heeft in mei 2013 de Law Firm School cum laude afgerond. In 2017 heeft Joost de postacademische INSOLAD/Grotius specialisatieopleiding Insolventierecht cum laude afgerond. Joost publiceert regelmatig. Daarnaast is Joost lid van INSOLAD en Insol Europe.

  Commercial Gerechtelijke procedures Corporate Litigation Insolventie & Herstructurering Joost Volkers Joost is verbonden aan het team Commercial. Hij is gespecialiseerd in contractenrecht, aansprakelijkheidsrecht, insolventierecht, burgerlijk procesrecht en inte