Waarmee kunnen wij u helpen?

  Bart van Reeken

  Partner, Advocaat

  Bart onderhandelt op een manier die bijdraagt aan het succes van relaties. Zijn ervaring met IT is breed: van het onderhandelen en opstellen van outsourcingovereenkomsten, softwareontwikkelingsovereenkomsten, softwarelicenties, implementatieovereenkomsten en SaaS overeenkomsten tot het behandelen van IT-gerelateerde geschillen. Ook heeft hij veel plezier in het ondersteunen van samenwerkingsprojecten.

  Pragmatisch. Betrokken. Creatief.

  Bart richt zich op het tot stand brengen van effectieve relaties. Hij heeft jarenlange ervaring in het opzetten van gezamenlijke ontwikkeling-, wederzijds geïntegreerde productie- en joint marketingafspraken. Bart heeft gewerkt voor grote Nederlandse banken en verzekerings-maatschappijen, meer dan de helft van de AEX fondsen en ook voor een aantal fintech ondernemingen en andere startups.

  Informatie & Communicatietechnologie Outsourcing Digital Healthtechnologie Artificiële intelligentie Cybersecurity Blockchain Bart van Reeken Bart onderhandelt op een manier die bijdraagt aan het succes van de relaties. Zijn ervaring met IT is breed: van onderhandelen en opstellen van outsourcingovereenkomsten, softwareontwikkelingsovereenkomsten, softwarelicenties, implementatieovereenkomsten en SaaS overeenkomsten tot het behandelen van IT-gerelateerde geschillen. Ook heeft hij veel plezier in het ondersteunen van uitdagende samenwerkingsprojecten.