Waarmee kunnen wij u helpen?

  Bart van Reeken

  Partner, Advocaat

  Bart onderhandelt op een manier die bijdraagt aan het succes van relaties. Zijn ervaring met IT is breed: van het onderhandelen en opstellen van outsourcingovereenkomsten, softwareontwikkelingsovereenkomsten, softwarelicenties, implementatieovereenkomsten en SaaS overeenkomsten tot het behandelen van IT-gerelateerde geschillen. Ook heeft hij veel plezier in het ondersteunen van samenwerkingsprojecten.

  Pragmatisch. Betrokken. Creatief. .

  Bart richt zich op het tot stand brengen van effectieve relaties. Hij heeft jarenlange ervaring in het opzetten van gezamenlijke ontwikkeling-, wederzijds geïntegreerde productie- en joint marketingafspraken. Bart heeft gewerkt voor grote Nederlandse banken en verzekerings-maatschappijen, meer dan de helft van de AEX fondsen en ook voor een aantal fintech ondernemingen en andere startups.

  Informatie & Communicatietechnologie Outsourcing Digital Healthtechnologie Artificiële intelligentie Cybersecurity Blockchain Bart van Reeken Bart onderhandelt op een manier die bijdraagt aan het succes van de relaties. Zijn ervaring met IT is breed: van onderhandelen en opstellen van outsourcingovereenkomsten, softwareontwikkelingsovereenkomsten, softwarelicenties, implementatieovereenkomsten en SaaS overeenkomsten tot het behandelen van IT-gerelateerde geschillen. Ook heeft hij veel plezier in het ondersteunen van uitdagende samenwerkingsprojecten.