Waarmee kunnen wij u helpen?

  Saskia Laseur

  Partner, Notaris

  Saskia heeft meer dan 20 jaar ervaring in het Notariaat. Ze leerde het vak in Den Haag. Saskia is gespecialiseerd in de semi-publieke sector. Ze maakt zich sterk voor een moderne taakopvatting van de notaris: pro-actief juridisch adviseur, naast het leveren van de klassieke notariële diensten. Ze doet dat zowel buiten als binnen de beroepsgroep; zo was zij 3 jaar lid van het (landelijk) bestuur van de KNB (portefeuille erfrecht en communicatie) en werkte zij aan de herziening van de notariële beroepsopleiding.

  Sociaal. Inspirerend. Effectief.

  Saskia treedt op als notaris en adviseur van diverse overheden, maatschappelijke instellingen en koepelorganisaties. Ze spreekt hierover met regelmaat op congressen, seminars en bijeenkomsten. Hoofdthema's zijn governance en duurzame samenwerking in de publieke sector en de taken en bevoegdheden van bestuurders en toezichthouders.

  Onderwijsrecht Mediation Overheid & Onderwijs Gezondheidszorg Social Entrepreneurship Saskia Laseur Saskia is de Managing partner van Van Doorne. Daarnaast heeft Saskia meer dan twintig jaar ervaring in het Notariaat. Ze leerde het vak in Den Haag. Saskia is gespecialiseerd in de semi-publieke sector. Ze maakt zich